31 Mayıs 2009 Pazar

Elma Krom (Apple & Chromium) + Vitamin B

Elma şırası sirkesi esasına göre hazırlanmış formüllerin, geliştirilmiş bir üst formülü olarak üretilmiştir tamamen doğal bir üründür. İçeriğine eklenen Krom, Soya Lesitini ve B vitaminleri ile güçlendirilmiştir.

Elma Şırası Sirkesinin bugüne kadar var olan formları, bu ürünlerin tozlarının sıkıştırılmış tabletleridir.

Tablet formların tersine, Apple & Chromium + Vitamin B'nin içindeki elma şırası sirkesi sıvı halde elde edilmiş ekstrakt özüdür. Bu durum elma şırası sirkesinin etkinliğini çok daha fazla artıran bir özelliktir.
Elma Krom + Vitamin B üretilirken tablet yerine, soft jel formunda hazırlanan kapsülün farkı; midede eriyerek su ile birleşen karışım içeriğinin, midenin şişmesine ve dolayısıyla uzun süreli tokluk hissinin oluşmasına yardımcı olmasıdır. Kapsül içeriği sıvı olduğundan direkt kana karışarak etkisini çok kısa zamanda göstermektedir. Kapsülün içeriğinin soft jel formunda olması istenen neticeye çok kısa zamanda ulaşılmasına katkıda bulunur. Jel tabakasının Balık jelatini ile kaplanmış olması gıda takviyelerinde en çok istenen özelliklerinden biridir. Elma Krom Soft Jel kullanımında bol su içilmesi tavsiye edilir.

İçerik : Elma şırası sirkesi ekstraktı ( 7%), krom pikolinat (%12), soya lesitin, vitamin B3, vitamin B5, çinko, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B11, vitamin B12, yardımcı madde (ayçiçeği yağı), boyar madde, emulsifiye (gliserin), su, koyulaştırıcı (balmumu), balık jelatini.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli : Bol su ile sabahları aç karnına 1 Adet alınmalıdır. Önerilen dozdan fazla kullanılmamalıdır. Daha etkin olması için egzersiz ve diyeti tavsiye edilmektedir. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan üretildiği için vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz. Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.

KROM'UN ETKİSİ
Karbonhidratlara karşı aşırı iştahı kontrol altına almaya,
İnsülinin etkisini aktive ederek, hücrelerin glikoz kullanımını artırmaya, yağ dokusunu azaltmaya, kas dokularının daha sağlam ve daha sıkı olmasına,
Kemik erimesini ve yaşlanmanın etkilerini azaltmaya,
Vücuttaki yağ kitlesini azaltıp kas kitlesini artırarak, vücut hatlarının daha düzgün görünmesine ve kas yapmaya, yardımcı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder